Can't see what you're looking for? Search here :
Google

Thursday, December 27, 2007

Free Download Malay Songs Mp3

Your favourite Malay Mp3 Store. Download Free Mp3 for All Malay songs here.
Jiwang, Dangdut, Rock Klasik, Pop Rock,Balada,etc. Most popular songs in 1970'an,1980'an and 1990'an. The other Malay Songs are in the other site. Jiwang Mp3 will be here. Artist,Singer,Duet,Band comes from Malaysia,Indonesia,Brunei,Singapore. Latest Malay Mp3 will appear in the Latest Malay Section.
Page will be updated daily,but if you prefer to hear your favourite mp3 now,kindly request from the chatbox on left side. I'll upload your favourite song as soon as possible.
Selamat Datang ke Mp3Jiwang.blogspot
Gedung lagu-lagu Mp3 Melayu anda. Download Mp3 lagu-lagu kegemaran anda di sini secara percuma. Menampilkan koleksi lagu-lagu hits suatu ketika dulu sekitar tahun 60'an,70'an,80'an dan awal tahun 90'an.
Himpunan artis-artis popular kegemaran anda dari Malaysia,Indonesia,Brunei dan Singapura.
Ruangan ini khas untuk memuatkan Mp3 lagu-lagu lama,sentimental yang membuatkan anda terkenang kisah silam anda. Lagu-lagu yang cukup menyentuh perasaan,menyingkap nostalgia lalu. Hehe...
Blog ini dikemaskini setiap hari. Penyenaraian adalah mengikut abjad Penyanyi/Kumpulan.
Lagu-lagu akan dimuatkan dari semasa ke semasa. Jika Mp3 Lagu Melayu kegemaran anda tiada di sini,sila buat permintaan lagu di 'chatbox' yang disediakan. Mp3Jiwang.blogspot akan memuatkannya secepat mungkin.
Berhiburlah bersama dan Terima Kasih kerana menyokong kami.


------------------------------------------------------
Free Download Pop Yeh Yeh 60'an
Download percuma lagu-lagu hits 60'an kegemaran anda di sini. Artis-artis Pop Yeh Yeh yang sememangnya terkenal dengan lagu-lagu berirama perlahan akan tetapi tidak jenuh mendengarnya. Di sini kami sajikan anda Lagu-lagu Pop Yeh Yeh 60'an yang sering kedengaran di stesen-stesen radio popular di Malaysia. Jika anda meminati lagu-lagu 60'an tetapi tiada dalam web kami,sila kemukakan permintaan anda di chat box yang disediakan. Terima kasih kerana menyokong kami.
-
Download your favourite Mp3 Pop Yeh Yeh 60'an here:
A Rahman Onn- Peracun Kalbu
.
Azizah Mohammad- Syurga Idaman
.
J Kamisah- Jelingan Manja
.
Jeffrydin- Kenanganku
.
L Ramli- Dara Pujaan
.
.
*Download Lagu-Lagu Melayu 60'an anda di sini. Mp3 Melayu 60'an Percuma. Susunan Artis-artis Pop Yeh Yeh Popular Melayu 60'an dalam senarai sekarang ialah :
A Rahman Onn, Azizah Mohammad, J Kamisah, Jeffrydin, L Ramli, M Ishak, S Jibeng.
#######################################
Send an email if u need to link with us:

4 comments:

Pier Network said...

hahahha hujan....aku siap ader demo tape depa lagi...wakkakakakakka sebelum depa jadi recording artis

-pearnet-

Mr.Forex said...

wah....
camne master forex bleh terlepas kat sini plak???
hehehe....
ko ni pnh jd manager diorang ke???
hahaha...

pacak uitm said...

thnk ah..xde shoutbox ke??aq dah linkkan blog ni/...linkkan blog aq blek

puteri said...

HAI..sy berminat tuk link exchange dgn blog nie..
hope u will excepted..
sy dah link blog nie..
my link, http://lirik-lagu-popular.blogspot.com

thanks..

Can't see what you're looking for? Search here :
Google
Powered by eSnips.com